Cautare

4224 de rezultate pentru "grupele europa league" (2.64 secunde)
CFR Cluj a invins, joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Ballkani, in ultima etapa a grupei G a Conference League, si a incheiat grupa pe locul doi, care ii aduce calificarea in play-off-ul pentru optimile competitiei.
UEFA Champions League, sferturi de finala, meciul tur Real Madrid - Chelsea 2-0 Au marcat: Benzema '21, Asensio 74 Echipele de start:
UEFA Champions League, sferturi de finala, meciul tur Milan - Napoli 1-0 Au marcat: Bennacer '40 Echipele de start: AC Milan:
UEFA Champions League, sferturi de finala (in tur 2-0) Inter - Benfica 3-3 (1-1) Au marcat: Barella 14, Lautaro Martinez 65, Correa 78 / Aursnes 38, Antonio Silva 86, Musa 90+5 Echipele de start:
UEFA Champions League, sferturi de finala (in tur 3-0) Bayern Munchen - Manchester City 1-1 (0-0) Au marcat: Kimmich 83 pen.
AC Milan - Inter 0-2 UEFA Champions League, semifinale, meciul tur Au marcat: Dzeko 8, Mkhitaryan 11 Echipele de start:
Pentru ca Sepsi a castigat Cupa Romaniei, formatia covasneana va juca in preliminariile UEFA Conference League. Astfel, echipa de pe locul trei va disputa barajul de calificare in cupele europene cu castigatoarea duelului dintre FCU Craiova 1948 si FC Voluntari.
CFR Cluj - Farul 1-2 si Universitatea Craiova - Sepsi 0-1 au fost ultimele doua meciuri din play-off ale sezonului, iar in urma acestor rezultate, elevii lui Dan Petrescu merg la barajul pentru Conference League.
CFR Cluj - Farul 1-2 si Universitatea Craiova - Sepsi 0-1 au fost ultimele doua meciuri din play-off ale sezonului, iar in urma acestor rezultate, elevii lui Dan Petrescu merg la barajul pentru Conference League.
Mihai Rotaru, finantatorul de la Universitatea Craiova, a intervenit in cadrul emisiunii Digi Sport Special, unde a vorbit despre faptul ca echipa sa a ratat barajul pentru Conference League, dar a comentat si reactia nervoasa a lui Dan Petrescu dupa meciul CFR Cluj - Farul 1-2.
Imi doresc din tot sufletul sa luam titlul si sa mergem in Conference League. S-au spus multe despre mine. A fost o lipsa de respect fata de mine si fata de ce am facut la Craiova.
Sheriff - Farul 3-0 Liga Campionilor - Turul 2 Preliminar Au marcat: Talal '45+1; Mbekeli '99; Ademo '105+1 Sheriff:
Seara fara esec in Conference League pentru echipele romanesti. Farul a invins-o pe Urartu cu scorul de 3-2, Sepsi s-a impus in fata lui CSKA Sofia cu 2-0, iar CFR a remizat cu Adana Demirspor, scor 1-1.
CFR Cluj si Adana Demirspor au terminat la egalitate, scor 1-1, prima mansa a turului doi preliminar din Conference League.
FCSB este aproape de calificarea in runda urmatoare din preliminariile Conference League, dupa ce a trecut in prima mansa a turului 2 de CSKA 1948 Sofia, scor 1-0.
FCSB - TSKA 1948 Sofia, a doua mansa a turului secund preliminar Conference League, se joaca joi, de la 21:30.
UEFA Conference League, turul al treilea preliminar, prima mansa Au marcat: Varga 89 / Santana 65 Echipele de start: Sepsi: Niczuly - Ciobotariu, Ninaj, Balasa, Dumitrescu - N.
Sepsi a invins-o pe Aktobe in Kazahstan cu 1-0 si, cu scorul general 2-1, s-a calificat in play-off-ul Conference League.
Saptamana trecuta, Gigi Becali a dezvaluit ca a pariat 20 de mii de euro pe calificarea echipei sale in play-off-ul Conference League.
UEFA Champions League, grupa B, etapa a 2-a Lens - Arsenal Au marcat: Thomasson 25, Wahi 69 / Gabriel Jesus 14 Echipele de start:
google-analytics.com